Home » La Musica Conecta

MUZIEK VERBINDT...

MUZIEK BRENGT TROOST EN MUZIEK GEEFT KRACHT.

Het doel van dit project is om door middel van muziek,
jongeren met elkaar in contact te brengen en te verbinden,
zodat ze even zorgeloos jong kunnen zijn.

SOS KINDERDORPEN COLOMBIA

Over de hele wereld speelt muziek een cruciale rol in ons leven.
Het samen maken en beleven van muziek ontspant, verbindt en bezorgt plezier. Helaas is dit niet overal vanzelfsprekend. In veel gebieden van Colombia is het leven zo gevaarlijk en stressvol dat mensen nauwelijks de kans krijgen om te ontspannen en zich te verbinden door middel van muziek.
Daarom hebben wij, in samenwerking met SOS Kinderdorpen Colombia, het prachtige project “La Música Conecta” opgezet. Dit initiatief heeft als doel om jongeren via muziek met elkaar in contact te brengen, hen te verbinden en een gemeenschappelijk doel te geven: samen de magie van muziek tot leven brengen.

SOS Kinderdorpen weet precies waar de nood het hoogst is en waar de behoefte aan dit project het grootst is. Samen gaan we aan de slag om Colombiaanse jongeren in minder bedeelde gebieden een doel en vreugde te bieden door de kracht van muziek.

Laat je meevoeren door de melodie van verandering en steun ons in deze muzikale missie. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken, één noot tegelijk.

KICK-OFF LA MUSICA CONECTA

Benefiet Verjaardag

6 april 2024 heeft Patricia samen met haar moeder hun verjaardag in het teken van La Música Conecta gevierd. Het was een zeer geslaagde avond waarin we maar liefst €2940 voor ons doel hebben opgehaald!

Muchas Gracias.

Naast de gezellige ambiance, swingende live muziek en heerlijk Zuid Amerikaanse hapjes is er een geweldig bedrag binnen gehaald.

Hiermee kunnen we de kids in Colombia onbezorgde momenten gaan bezorgen met muziek en dans!

Op naar nog vele acties voor La Música Connecta.

BLIJF OP DE HOOGTE!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij vinden de bescherming van uw gegevens belangrijk. Lees ons privacybeleid.

VIER FEEST VOOR La Música Conecta

Heb jij iets te vieren en wil je dit in het teken van ons goede doel zetten. Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Samen kijken we dan hoe we dat kunnen invullen.*
*

Particulier

Vier je binnenkort je verjaardag, huwelijk, pensioen of housewarming en je hebt geen idee wat je wensen zijn. Je hebt eigenlijk alles al, dus dat is een mooie gelegenheid om anderen blij te maken.

Vier dan je feest voor
La Música Conecta.

Stel je familie, vrienden en ieder die je uitnodigt, voor om het geld, dat ze willen besteden aan een cadeau, te doneren aan La Música Conecta.

Samen helpen wij je met een mooie en bijzondere invulling van je feest. We zullen je gasten op een leuke, verrassende manier vertellen wat La Música Conecta doet. We kunnen het de mensen laten horen, zien en zelfs laten proeven. Van een korte presentatie tot een goed georganiseerde Zuid Amerikaanse avond met lekker eten en swingende muziek. Wat je maar wilt!

Jonge kids in minderbedeelde wijken in Colombia kunnen dankzij jouw feest onbezorgde momenten beleven met muziek door middel van muziekonderwijs! Ook een feestje voor hen.

Zakelijk

U heeft binnenkort een personeelsfeest, een jubileum, of gewoon iets te vieren, of denkt na over een kerstcadeau voor de werknemers. Neem dan eens contact op met La Música Conecta. Onder de paraplu van SOS Kinderdorpen zorgt deze stichting ervoor dat kids en jongeren in minderbedeelde wijken in Colombia onbezorgde momenten beleven door muziek en muziekonderwijs en daar kunt u op diverse manieren aan meewerken.

Wij kunnen o.a. een mooie en bijzondere invulling geven aan uw feest of evenement. Op een leuke, verrassende manier informeren we u en de gasten over wat La Música Conecta doet. Van een korte presentatie tot een goed georganiseerde Zuid Amerikaanse avond met lekker eten en swingende muziek. Wat u maar wilt!

Benieuwd wat La Musica Conecta te bieden heeft? Er is heel veel mogelijk en dat komen we graag met u bespreken.

Alvast dank namens de kids in Colombia!

STEUN La M/usica Conecta

SOS-kinderdorpen Tijd voor actie!

Word donateur!

Wilt u het kinderfonds steunen? Stuur dan een email om uw steun kenbaar te maken.

De laatste foto's

Ondergebracht bij

© 2023 Doris Tuapante Kinderfonds | E-mail:info@doristuapantekinderfonds.nl
Cookiebeleid (EU) Privacybeleid