NIEUWS

 

Benefietconcert in cafe restaurant Stempels in Haarlem

19 novembre 2013 benefietconcert in cafe restaurant Stempels in Haarlem

Bericht geplaatst op: 2013-11-19


Benefiet concert - 11 december 2011 Hilversum

Tico Pierhagen zal op 11 december a.s. met een wervelende show geld inzamelen voor het Doris Tuapante Kinderfonds, SOS-kinderdorpen en stichting Prasoro. Alle drie de stichtingen delen de gedachte dat een kansarm kind liefde, respect en veiligheid nodig heeft om zelfstandig te worden. Tico herkent dit vanuit zijn eigen verleden en nodigt u van harte uit om in een ongedwongen sfeer te genieten van Live Latin Jazz. Dit evenement is een vervolg op de succesvolle show in juni 2011 in Suriname.

 

De wervelende namiddag en avond bieden een uitgebreid programma voor slechts 27,50 euro. Naast live optredens van Tico Pierhagen & Aguabajo zullen de dansers van Brasazouk u verbazen. En wordt u tijdens en na het diner vermaakt met een loterij, veiling en dansuitdagingen. Blijf dan maar eens rustig zitten.

 

Waar: “De Vorstin”, koninginneweg 44 te Hilversum

Hoe laat: deur open om 15.30. Concert start om 1700 uur. Einde rond 23.00 uur.

Hoeveel plaatsen: 200

Aanmelden: Soemita, sulaicha@yahoo.com, telefoon: +31(0)619874147

Kosten: 27,50 p.p.(all in, excl. drank)

Betalen: voor 28 November 2011 geld overmaken ABN/AMRO 58 8965 502 op naam van Sandra Soemita t.b.v. Charity Ball.

 

Help kinderharten blij maken. Neem vrienden, familie en zakenrelaties mee op deze Hang Loose zondag middag/avond en kom genieten van een uniek evenement in Latin sferen. Ontspanning ten top met een maatschappelijk tintje. De opbrengst van de inzameling wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt en gaat geheel (na aftrek van kosten) naar het Doris Tuapante Kinderfonds in Colombia en Kindertehuis in Suriname.

Bericht geplaatst op: 2011-10-26


Benefiet concert Suriname - 25/26 juni 2011

Uit naam van het Doris Tuapante Kinderfonds zal Tico Pierhagen bijdragen aan een groots benefiet festival van o.a. de lokale kinderdorpen organisatie Prasoro (Stichting Prasoro). Samen met zijn band zal hij songs van de CD Aquabajo ten gehore brengen. De geschoten documentaire filmpjes van een aantal SOS kinderdorpen in Colombia worden ook getoond. Tico staat de helft van de opbrengsten van de opbrengst van de benefietgelden af aan het Doris Tuapante Kinderfonds, de andere helft gaat naar Prasoro. Succes Tico!

Bericht geplaatst op: 2011-05-01


benefietconcert Koekfabriek in Zaandam

Benefietvoorstelling voor SOS-Kinderdorpen

Zoektocht naar de roots en muziekpassie van jazzpianist Tico Pierhagen

Bericht geplaatst op: 2010-03-13


NIEUWS

 

Wordt donateur!


Wilt u het kinderfonds steunen? Stuur dan een email om uw steun kenbaar te maken.

Laatste foto

CD Aquabajo Tico PierhagenCarnaval Pasto, Narino, ColombiaCarnaval Pasto, Narino, ColombiaCarnaval Pasto, Narino, Colombia

Ondergebracht bij:


link naar de website van SOS Kinderdorpen
© 2022 Doris Tuapante Kinderfonds | E-mail:info@doristuapantekinderfonds.nl